Süper Lig´de cumartesi akşamı, cezası nedeniyle Ankaragücü ile Kayseri Kadir Has Stadı´nda karşılaşacak olan Sarı-Kırmızıl ekip, Bülent Korkmaz yönetiminde çalıştı.

Semih Kaya"nın antrenmanın tamamında takımla, sakatlıkları bulunan Nonda, Ayhan ve Serkan Çalık"ın ise tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi. Servet"in tedavisine sağlık merkezinde devam edilirken, gribal enfeksiyon geçiren Aydın"ın dinlendirildiği bildirildi

Coca Cola Ligi doludizgin
Coca-Cola sponsorluğunda, 14 ve 15 yaş gruplarına yönelik düzenlenen Coca-Cola Akademi Ligi"nin finalleri 14 Mayıs"a kadar Antalya"da sürecek. "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" olmak felsefesiyle yola çıkan organizasyonun futbol elçisi 2010 yılına kadar Rıdvan Dilmen oldu.

Üç büyükler de sınav veriyor
Coca-Cola Ligi 15 yaş finallerinde Altay, Beşiktaş, Ege Karması, G.Saray, Gaziantep, G.Birliği, Karşıyaka ve Marmara Karması 7 Mayıs"a kadar Mardan Otel"de, 14 yaş finallerinde Altay, Ankara, Beşiktaş, Buca, Ege Karması, F.Bahçe, G.Saray ve G.Birliği 9-14 Mayıs"ta WOW Topkapı Otel"de mücadele edecek.

Hasan Şaş"ın kızı oldu
Galatasaray"ın tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş, ikinci kez baba oldu. Hasan-Sibel Şaş çiftinin Acıbadem Bakırköy Hastanesi"nde dünyaya gelen kız çocuklarına Derin Nazar ismi konuldu. Kız babası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Hasan Şaş, “Çocuğuma Derin Nazar ismini koyduk. İnşallah kısmeti iyi olur” dedi