Şike operasyonunda önce gözaltına alınan ardından da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Diyarbakırspor eski kulüp başkanı Dr. Abdurrahman Yakut'un kayınpederi Sait Keser kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.
 
Şike soruşturması kapsamında geçtiğimiz pazar günü Diyarbakır'da gözaltına alınarak İstanbul'a götürülen Diyarbakırspor'un eski kulüp başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, çarşamba günü tutuklandı. 
 
Yakut'un Konya'da yaşayan kayınpederi Sait Keser (66) ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Keser'in tutuklama kararını öğrendikten sonra fenalaştığını savunan Yakut'un kardeşi Dr. Yılmaz Yakut, "Ağabeyim gözaltına alındıktan sonra yengem Ufuk ve çocuklar Konya'ya ailesinin yanına gitti. Çocuklar babalarının tutuklandığını dedeleri Sait Keser'e söyleyince daha önce akciğer rahatsızlığı olan Keser önce mide kanaması, daha sonra kalp krizi geçirdi. Ambulans gelene kadar hayatını kaybetti. Cenazeyi Konya'da dün toprağa verdik. Ağabeyim üzülmesin diye acı haberi söylemedik" dedi.