Lugano'nun sözleşme yenilememesi ve Edu'nun durumundaki belirsizlik nedeniyle özellikle savunmada sıkıntı yaşayan sarı lacivertlilerin Brezilya'dan Edu ile ilgili ayrıntılı bir rapor istediği öğrenildi. Edu'nun sahalara dönmesinin gecikmesi halinde bir stoper arayışına girecek olan Fenerbahçe'nin Daum'un çok istediği Kölnlü Geromel ile Amerika Milli Takımı'nda forma giyen Onyewu için hemen girişimlere başlayacağı belirtildi.

Lig TV'nin haberine göre ön libero bölgesinde Poulsen ısrarını sürdüren sarı lacivertlilerin bu oyuncuya pazartesi gününe kadar süre verdikleri öğrenildi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan Danimarkalı futbolcuya bir de İspanya'nın Villarreal Kulübünün talip olması işleri zora soktu.

Fenerbahçe sol kanat için de arayışlarını sürdürürken, listede ilk sırayı alan Atletico Madridli Maxi Rogriguez'in sarı lacivertlilerin teklifine sıcak bakmadığı belirtildi. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe Yönetimi'nin Fiorentinalı Vargas'a yöneldiği ve hem bu futbolcuyla, hem de kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe'nin sol kanat arayışları ile ilgili bir iddia da İngiliz basınından geldi. Gazeteler haberlerinde sarı lacivertli yönetimin eski oyuncuları Tuncay Şanlı'yı yuvaya dönmeye ikna ettiklerini iddia ettiler.

Sarı lacivertlilerde bir başka bilmece de kalede yaşanıyor... Takım hazırlıklara başlamasına rağmen Volkan Demirel ile henüz anlaşma sağlanamaması sıkıntı yarattı. Volkan'ın Menajeri Erdinç Şehit "İki taraf da anlaşmayı çok istiyor. Yakında imza atılır" demesine rağmen pazarlığın henüz imza aşamasına gelmediği ileri sürüldü.

Bu arada Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bu sabahki çalışmaya ülkesinden dönen Deivid de katılırken Brezilyalı oyuncunun tatilde aldığı kilolar dikkat çekti. Antrenmanda ayrıca 32 yaşına basan Deniz Barış'a kupa töreni düzenlendi. - milliyet