Kaçak içki ve sigaraların yılbaşı akşamı tüketilmek üzere bazı tekel büfelerinde piyasaya sürüleceği bilgisine ulaşan Gaziantep polisi şok bir baskınla kaçak içki depolarında arama yaptı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Yılbaşı eğlencelerine saatler kala Gaziantep polisi şok bir baskınla kaçak içki depolarında arama yaptı. 4 iş yeri ve 1 depoda yapılan aramalarda 547 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep'e getirilen gümrük kaçağı içki ve sigaraların yılbaşı akşamı tüketilmek üzere bazı tekel büfelerinde piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine operasyon için düğmeye basan polis 4 iş yeri, bir depoya şok baskınlar yaptı. Baskınlarda depo, iş yerleri ve 3 araçta arama yapan polis 547 şişe muhtelif markalarda gümrük kaçağı içki787 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Polis yılbaşı akşamı vatandaşlara kaçak içki içirmek isteyen şüphelileri ifadelerini almak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. Gözaltına alınan H.M., M.S.S., İ.K., A.A., O.N.B., K.M.H., Ş.G. ve M.G emniyetteki işlemlerinin ardından 'Alkollü içki ve sigara kaçakçılığı' suçlarından adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.

İHA