DERBİ için geri sayım devam ediyor. Şampiyonluk yarışında çok önemli bir viraja giren Galatasaray ile Fenerbahçe"nin pazar günü Ali Sami Yen"de gerçekleşecek randevusu öncesinde takımlar hazırlıklarını sürdürüyor.

Sahaya kaptan çıkacak

Fenerbahçe cephesinde teknik direktör Luis Aragones"in en büyük kozlarından biri olan Semih Şentürk"e büyük ilgi var. Dün sabah antrenmanından sonra eşi ve çocuğu ile bir alışveriş merkezine giden golcü futbolcunun yanına yaklaşan taraftar, "Senden G.Saray maçında gol bekliyoruz. Henüz deplasman derbilerinde golün yok. Bu kez atacaksın" temennisinde bulundu. Semih, "Gol atacaksın" diyen minik bir çocuğa, "İçine mi doğdu. Allah söyletiyor her halde" dedi.

Alex"in sakatlığı nedeniyle forma giymesinin zor olması nedeniyle sahaya kaptan olarak çıkması beklenen Semih, tarihi sınavdan camiaya yakışan sonucu alarak ayrılacaklarını da söyledi.

Özel görüştü

Bir taraftar da Güiza"yı şikayet ederek, "Adam durdu durdu, İspanya milli takımında patladı. Türkiye"nin hayallerini yıktı. Bu kez de Galatasaray"ın hayallerini yıksın. Bu maçın önemini ona birileri anlatsın" mesajını gönderdi.

Öte yandan teknik direktör Luis Aragones, Semih ile özel olarak ilgilendiği dün sabahki antrenmanda Carlos ile bir süre konuştu.

Duran toplar ve ön direk organizasyonunu Brezilyalı yıldıza hatırlatan İspanyol çalıştırıcı, "Golü bulmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Beraberlik iki takıma da yaramıyor" diye konuştu.

Hürriyet