Seda Üren, sahneye oldukça cesur bir kıyafet ile çıktı.

Bayramın ikinci gününde İkbal Termal Otel"de düzenlenen Bayram Galası"nda sahneye çıkan Seda Üren, tatilcileri eğlendirdi. Derin yırtmaçlı tüylü siyah elbisesi ile yürek hoplatan güzel sanatçı, göğüs dekolteli, sırtında beline kadar açık kıyafetiyle erkek izleyenleri kendine hayran bıraktı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Üren, kıvrak melodilere başlarken, “Ben göbek atamam. Ben Sibel Can gibi oynayamıyorum. Ses var, içimde Sibel Can yok” dedi.

Göbek atamayan Üren'in dans şovu ilgi gördü. Eline davulcunun tokmağını alarak tempo tutan Üren'in romantik şarkıları çiftlerin pisti tamamen doldurmasını sağladı. Göbeğinden yakınan Üren, termal suyla zayıflamak istediğini söyledi.

Gecenin sonuna doğru "Osman Ağa" adlı şarkıyı en iyi söyleyecek dinleyiciyi "Gecenin Osman"ı olarak seçeceğini söyleyen Seda Üren'in sahneye çağırdığı izleyici Osman Ağa'yı söylemeyince hakkını bir kez daha denemek istedi. Bu sırada bir arabesk şarkı mırıldanan izleyicisinin cesaretinden çok etkilenen Üren, “Kesin senin içinden bir İbrahim Tatlıses canavarı çıkar” dedi. İzleyicinin eşinin “Sen benim kocamın damarına giremiyorsun” demesi üzerine, “Ben girmeyeceğim, sen gireceksin” diye cevap veren Üren, herkesi güldürdü. Üren, sahnede yaklaşık 2.5 kaldı.