İbrahim Tatlıses, sanat dünyasındaki bir dargınlığı canlı yayında sona erdirdi.

Günaydın'ın haberine göre; Bülent Ersoy'dan "Sen beni kırmazsın" diye söz alan İbo, Yılmaz Morgül ile Diva'nın arasını düzeltti..

İbrahim Tatlıses'in atv'deki şovu önceki gece Bülent Ersoy'u ağırladı. Diva'nın özel koltuğu, swarovski taşlı kadehi, mikrofonu, iskemlesi ve sehpasıyla katıldığı stüdyoya Ersoy şerefine kırmızı halı serildi. Eski anıların paylaşılarak, eğlenceli dakikalar yaşanan programa; Ersoy'un mahkemeye verdiği Yılmaz Morgül ile barışması da renk kattı.

'Sen beni kırmazsın' dedi
Ersoy'un "İbrahim benim kadim dostumdur. Onun her dediğini yaparım" sözleri üzerine Tatlıses; "O zaman bu lafın üzerine beni kırmazsın. Senden bir ricada bulunuyorum. Senin hakaret davası açtığın bir çocuk var, onu affetmeni istiyorum" dedi. Bu konuşmaların ardından Yılmaz Morgül, canlı yayına katılıp ağlayarak Bülent Ersoy'un elini öptü. İkilinin yıllardır süren küslüğe son vermesi; İbrahim Tatlıses olmak üzere herkesin gözlerinin dolmasına sebep oldu. Yılmaz Morgül bir röportajında, "Ben onun adını lügatımdan sildim. O gitsin, sabah namazlarında mezarlıklarda gezmeye devam etsin. Herhalde dua etmek için dolaşmıyor" deyince; Bülent Ersoy 100 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.

H2