Silivri Belediyesi'ne bağlı Çanta Gökhan Kurtulmuş Huzurevi tecavüz skandalı ile sarsıldı. Huzurevi çalışanlarından M. A. adlı 41 yaşındaki engelli kadın, Huzurevi müdürü A'nın kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia etti.

TEHDİT EDİLMİŞ İŞTEN ATILMIŞ!


Haberdar'da yer alan habere göre, Silivri Belediyesi'ne bağlı Çanta Gökhan Kurtulmuş Huzurevi'nde çalışırken huzurevi müdürü A. tarafından tecavüze uğradığını, A.'nın akrabası yine huzurevi çalışanlarından E. tarafından da hem işten çıkarıldığını hem de ölüm ile tehdit edildiğini iddia eden 41 yaşındaki özürlü bayan M. A.'nın iddiaları tüyler ürpertti.

M.A.'YA KÖYLÜLER SAHİP ÇIKMIŞ!


Engelli kadına tecavüz iddiasıyla karşı karşıya kalan; Silivri Belediyesinde çalışan ve huzurevinden sorumlu olan birim müdürü A'nın akrabalarından E. ise özürlü çocuk annesi ve kendisi de engelli olan 3 çocuklu M.A.'yı "tecavüz görüntülerin güvenlik kamerasına girmiş. Elimizde çıplak görüntülerin var. Seni bitiririz. Kafanı keseriz" diyerek tehdit edip gece yarısı işten kovmuş. Mağdur olan M.A.'ya köylüler sahip çıktı.

Huzurevi sakinleri huzurevinde görevli müdür A'nın sürekli alkol aldığı, huzurevinde alkol içtiği, sarhoş olup huzurevinde kalan yaşlılara küfür ve hakaretler ettiğini söyledi.

HUZUREVİ MEZAR OLDU


Tecavüze uğradıktan sonra sokağa atıldığını öne süren 41 yaşındaki M.A., "Ben yıllardır bu huzurevinde çalışıyordum. Kendim kolumdan sakatım. Engelli bir kızım ve üç çocuğum var. Onlara bakmak zorundayım. E. göreve geldikten sonra kayınpederini bu huzurevine müdür yaptı. Bana bu huzurevini mezar etti" dedi.

M.A. "Benim biri engelli üç tane çocuğum var. Onlar için yaşıyorum. Huzurevinin müdürü A.. bana zorla tecavüz etti. Onun gelini de huzurevinden sorumlu. Silivri Belediyesinde çalışıyor. Gelini E. de beni tehdit etti. A. beni taciz etmeye başladı. Benimle ilişkiye girmek istedi. Ben buradan ekmek kazanıp üç çocuğuma bakmak için buradayım dedim. Devam edince de seni Belediye başkanına da söylerim dedim. Bana öyle bir şey yaparsan kendini üç çocuğunla beraber kapının önünde bulursun dedi. Tehdit etti. Gecenin bir yarısı içmiş içmiş A. kapıma dayandı. Huzurevinde çocuklarımla beraber kalıyordum. İçip içip gecenin bir yarıları kalk çay yap kahve yap diye kapıma geliyordu. Bir gecede seslendi bana. Ben çok hastayım bana bir bardak su verir misin dedi. İnsanız ne olursa olsun tuttum bir bardak su götürdüm hasta adam diye. Aynı yerde çalışıyoruz sonuçta. Oradan kapıdan suyu uzatırken kolumdan tuttu zorla çekti beni içeriye. Alt katta yaşlılar kalıyor bağırsam duyarlar. Ben ittirdim onu, kapıyı üzerinden çektim kaçtım. Fırlayınca mutfağa doğru kaçtım. Sonra dedim ben başkana anlatacağım. 2 ay rahatsız etmedi. Sonra geçen bana saldırdı mutfakta. Zorla benimle ilişkiye girdi. Ondan sonra ben zaten sinir krizi geçirdim. Fenalaştım. Asla isteyerek gönül rızamla birşey olamaz. Bana zorla sahip oldu. Gelini E'nin orada kamerası varmış. O tecavüz olayını da kameraya almışlar. E. bana kamera görüntülerin var eğer bu konuda tek kelime edersen senin kafanı keseriz dedi" şeklinde konuştu.