Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’un oluru ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın desteği ile Kaymakamlık Tük Sanat Müziği Korosu Nazilli Haluk Alıcık Huzur Evinde Huzur evi Sakinlerine Anneler Gününe özel unutamayacakları bir konser verdi. Kaymakamlık Türk Sanat Müziği Korosunca Huzur Evinde gerçekleştirilen konsere Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Fatih Demir katıldı. Şef Mustafa Dinçkol yönetiminde, Elmas Kardeşlerin sazları eşliğinde eğlenen huzur evi sakinleri ve çalışanları şarkılara eşlik ettiler. 
Şef Mustafa Dinçkol konserinin düzenlenmesinde emeği geçen Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ile Kültür ve Sosyal işler Müdürü Sayın Fatih Demir'e, Huzurevi Müdür vekili Mesude Pala Özaya, Huzurevi sakinlerine, Koronun solist, korist ve çalgı sanatçılarına ve huzurevi Çalışanlarına teşekkür ederek; “Bu konserimizi Anneler gününe özel verdik. Aşkı, güzelliği, sevgiyi anlatan şarkılarımızla Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinleri ile birlikte şarkılarımızı seslendirip, onlarla hoşça vakit geçirdik. Bu konserde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bir gün hiç bulamayacağımız bu güzel insanları güzel bir an yaşatmak istedik. Bütün insanlardan dileğim büyüklerimizi yalnız bırakmayalım” dedi.

Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Okur, koroya konserinden dolayı teşekkür etti. Okur,”Koro Şefi Mustafa Dinçkol hocamız ve koro üyelerimiz güzel bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ayrıca Kaymakam Okur tarafından konserde 2 eser seslendiren koronun en yaşlı üyesine hediye verildi.