Hem yemek yiyen hem de eğlenen yaşlılar adeta felekten bir gün çalarken, Aydın’daki gönüllü kuruluşlar ve Merkez Yeniköy İlköğretim Okulu Öğrencileri yaşlıları Köfteci Dede’deki etkinliklerinde yalnız bırakmadılar.
Lions Kulübü tarafından Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan Köftec i Dede Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe, Lons Kulübü yönetimi ve gönüllüler, Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve Merkez Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Birlikte hem Çine Köftesi yiyen hem de canlı müzik eşliğinde eğlenen Yaşlılar organizasyonu düzenleyen Lions Kulübü’ne ve kendilerine ev sahipliği yapan Köfteci Dede yetkililerine teşekkür ettiler.

Köfteci Dede Tesisleri olarak, yaşlılar için de özel mönü ve köftelerinin bulunduğunu firmanın sahiplerinden Fevzi Eryalçın, “Aydın’da birçok sosyal projeye ev sahipliği yapıyoruz. Son olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı ve Merkez Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencilerimizi ağırladık” dedi.
Lions Kulübü tarafından yaşlılara çeşitli hediyeler verilirken, öğrenciler de yaşlılara çiçek sunup ellerini öperken, onların hayat tecrübelerini dinlediler. 

20120404aw000072_04.jpg