Ali Taran, kanser tedavisi gören 21 yıllık eşi Selma Taran’dan iki hafta önce boşanmış, ünlü reklamcının “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında birlikte jüri koltuğuna oturduğu Hülya Avşar’la ilişki yaşadığı için evliliğini bitirdiği öne sürülmüştü. 
 
Ancak Avşar, iddialar üzerine bir açıklama yapmış ve Taran’la çok yakın arkadaş olduklarını söylemişti. Birkaç gün önce Taran’ın gazeteci Ayşe Özyılmazel’le aşk yaşadığı ortaya çıktı. 
 
Hülya Avşar, mahkemelik olduğu Özyılmazel’le bugün Bodrum’da evlenecek olan Taran’ın düğünüyle ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Ali’yle iyi arkadaş olduğumuzu herkese anlatmaya çalıştık ama ne yazık ki bu zaman içinde anlaşıldı. Eğer evleniyorsa, bize mutluluk dilemekten başka söyleyecek bir şey düşmez. Kendisiyle dostluğum devam edecek, ancak düğününe katılmayacağım.”
 
Hülya Avşar, geçtiğimiz ay gazetedeki köşesinde kendisi hakkında ağır bir yazı kaleme alan Ayşe Özyılmazel’e 50 bin liralık hakaret davası açmıştı.
 
ACUN GİDECEK Mİ
 
Ali Taran’ın, evliyken Şeyma Subaşı ile ilişki yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı’ya tavır aldığı söyleniyordu. Ünlü reklamcının Ayşe Özyılmazel’le ilişkisi de 21 yıllık eşi Selma Taran’la boşanmadan önce başladı.           
 
Ev abluka altında
 
Yıldırım aşkı ve ani bir kararla evlenmeye karar veren reklamcı Ali Taran ve gazeteci Ayşe özyılmazel’in gizli nikah yapmayı planladıkları Türkbükü’ndeki evleri ziyaretçi ve gazeteci akınına uğradı. Evlerinin karşısındaki yol ve başka binaların çatılarında bekleyen gazetecileri fark eden çift, dışarı çıkmadı. 
 
bugün