Genelde böyle uzun başlıklar kullanmam. 
Hem görgüsüzlük olduğunu bilirim hem de editörümü düşünürüm. 
Ama bu kez kural dışıyım. 
Zaten kendisi de öyle ufak tefek kelimelere sığmayacak kadar yüce bir insandır. Ses olarak, yetenek olarak, boy pos olarak... Çünkü o bir COŞKUN SABAH'tır. 
Bakınız büyük harfle yazdım zaten. 
Aslında bu Coşkun Sabah'a baştan beri takığımdır. Taa Hülya Avşar'ın peşinden koştuğu günlerden. Yok benim gözüm yoktu kızda, ben sadece Sabah'ın Avşar ile ilişkisinden sonra basına verdiği demeçlere bozulmuştum. Coşkun kardeş Hülya'dan dirseği yiyince sarılmıştı mikrofonlara; "Bu kadınla birlikte olduğum için halkım beni affetsin!" 
Halkının cevaben ne dediğini burada yazmayacağım elbette ama Coşkun Sabah o gün bugündür vara yoğa konuşmaya devam ediyor. İşte size son incileri; "Kayseri'de davet edildiğim düğünlerim çok meşhurdur. Ben orada söylediğimde halk düğünlerde 24'e kadar oturuyor. İsim vermeyeyim ama başka sanatçılar gidince 22'de kalkıyor insanlar." "Sahne biraz da fizik istiyor. Bu Tanrı'nın bana bir lütfu. İnsanlar sahnede çirkin kadın, çirkin erkek görmek istemiyor!" "Pop müziğini sanattan saymıyorum!" "Türkiye'de hiç kimseyi dinlemem. 
Benim doğrularıma uygun kimseyi görmüyorum!" 
Böyle biri hakkında bu kadar vaktinizi aldığım için, e ben halkımdan özür diliyorum.
 
ARDA USKAN- TAKVİM