Hugo Games, “Hugo Troll Race”i özel olarak iOS platformu için piyasaya çıkarıyor. Hugo Troll Race, klasik Hugo oyununu son teknoloji grafikler ve hızlı aksiyon ile birleştiriyor.

Sadece sekiz ay içerisinde 4 milyonu aşkın kişi tarafından indirilen Hugo Retro Mania’nın başarısının ardından, yeni bir Hugo oyununu piyasaya sürme vakti geldi. “Hugo Troll Race”, Hugo Retro Mania’nın klasik oyununu popüler kendinden ilerleme (auto-run) türüyle birleştiriyor.

Bu yeni oyunda, Hugo can düşmanları cadı Scylla ve hizmetkarları, timsahlar Don Croco ve Mexi-Croco tarafından kovalanırken, yük arabasında hızla ilerliyor.

“Geçen yıl Hugo Retro Mania’yı piyasaya sürdüğümüzde, birçok kişinin Hugo’yu hala hatırladığını ve oyunu satın aldığını görmek bizi çok heyecanlandırdı ve Hugo’nun bir başka kaliteli oyuna hazır olduğu sonucuna vardık,” diye belirten Hugo Games A/S CEO’su Henrik Kølle, sözlerine şöyle devam ediyor: “Hugo Troll Race son zamanlardaki en pahalı oyun gelişimimiz. Benzersiz özelliklerle dolu ve bunun Hugo Troll Race’e gerçek bir 2012 deneyimi kazandırdığını düşünüyoruz.”

Hugo Troll Race iOS cihazlarına özgü yepyeni, aksiyon yüklü, kendinden ilerlemeli bir oyun. Oyun klasik Hugo görünümünün bazı öğelerini korurken tümü yeni 3D grafikler içeriyor. İlerlemesi kolay fakat, ustalaşması zor bir oyun.

Hugo Troll Race raylar üzerinde bilinmeyen topraklarda maceralar yaşamak, yaklaşan trenlerden, dur işaretlerinden ve raylara döşeli diğer engellerden kaçınmakla ilgili bir oyun. Ve bunların hepsi olurken Scylla, Don Croco ve Mexi-Croco Hugo’nun peşinde.

Hugo Troll Race’teki özellikler:
- Engellerden ve yaklaşan trenlerden kaçınmak için atlayın, atlatın ve eğilin
- Kusursuzluğa ulaşmak için vuruş ve eğilmede ustalaşın
- Rayda kalın ve yüksek puanlar ve hayat değiştiren başarılarla ödüllendirilin
- Çarkıfelek (Wheel of Fortune) bonus oyunu
- Kusursuz Oyun Merkezi (Seamless Game Centre) etkileşimi – arkadaşlarınızın ne kadar ilerlediğini görün ve onları yenin!
- Yük arabası atölyesi - kilidini açtığınız parçalarla kendi yük arabanızı süsleyin
- Altı kalıcı güncelleme ve birçok alışverişlik eşya
- Beş farklı manzarada macera yaşayın: Orman, Maden, Köprü, Çöl ve Eldorado
- 50MB limitinin altında, mobil ağ üzerinden indirilebilir (ücret uygulanabilir)