Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Huawei P Smart Z ile ilgili birçok detay belli oldu. Telefonun fiyatı, özellikleri ve diğer tüm detayları ünlü e-ticaret sitesi Amazon'un İtalya sitesinde ortaya çıktı.

Huawei P Smart Z detayları belli oldu

Gizlenebilir pop-up şeklinde bir ön kameraya sahip olması beklenen Huawei P Samrt Z'de bu kamera üst yan yüzde bulunuyor. Telefonun Amazon İtalya web sitesinde ortaya çıkan bilgilerine göre 6.59 inçlik Full HD bir ekranı bulunacak. Ekranın çözünürlüğü ise 2340 x 1080 piksel ve görüntü oranı ise 19.5:9 olacak. Kirin 710 işlemciyi kullanan cep telefonunda 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı bulunacak.

Huawei P Smart Z kamera özellikleri

Telefonun arka yüzünde 16 + 2 MP olmak üzere dual kamera teknolojisi bulunacak 2 MP çözünürlüğündeki ikinci kamera alan derinliği görevini üstelenecek. Telefonun üst yan yüzünde bulunan ve gizlenebilir bir şekilde tasarlanan kamera ise 16 MP çözünürlük sunacak.

Huawei P Smart Z fiyatı

Huawei P Smart 2019'da 4000 mAh pil, Android 9.0 Pie işletim sistemi gibi özellikler de bulunacak. Arka yüzünde parmak izi okuyucu bulunan cep telefonu USB Type-C bağlantısı ile gelecek. Telefonun site üzerindeki fiyatı ise 279 Euro olarak gösterildi.

Yeni modelin Amazon İtalya'da listelenmiş olması kısa süre sonra tanıtılacağı ve satışa sunulacağı anlamına geliyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU