Huawei'nin Paris'te düzenlenen etkinliğinde P30 ve P30 Pro modelleri bizlerin beğenisine sunuldu. Yerinden takip ettiğimiz etkinlikte sadece P30 ailesi değil farklı teknolojilere de yer verildi. Bunlardan en dikkat çekeni ise Huawei akıllı gözlük oldu.

Huawei akıllı gözlük görücüye çıktı!

Gentle Monster markası ile anlaşma imzalayan Huawei, yeni akıllı gözlüğünü görücüye çıkardı. Hem güneş gözlüğü hem de şeffaf lenslerle gelen akıllı gözlükte herhangi bir düğmenin bulunmaması da dikkat çekiyor. Çok fonksiyonlu bir gözlük olduğunu dile getirmemiz yanlış olmazdı diye düşünüyorum.

IP67 sertifikası ile beraber gelen cihaz, suya ve toza karşı ekstra koruma içeriyor.

Özellikle telefon görüşmeleri için de kullanılabilen cihaz, çift mikrofon ile bizlerin beğenisine sunulacak. AI teknolojisi sayesinde yapılan görüşmeler hiç olmadığı kadar net ve pürüzsüz bir şekilde tarafımıza aktarılacak. En azından Huawei'nin iddiası bu yönde. Gözlük aynı zamanda kablosuz şarj özelliğine sahip bir kutu ile geliyor.

Huawei, yeni gözlüğünün fiyatı hakkında henüz net bir açıklamada bulunmuş değil. Ancak, gözlüğün Temmuz ayında piyasaya çıkacağı düşünülüyor. Ürün ne zaman Türkiye pazarına gelir bilmiyoruz ancak şimdiden birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda. Peki ya siz Huawei'nin akıllı gözlüğü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU