HP Folio13, ince ve hafif bir tasarımıyla birlikte iyi batarya ömrüne, güçlü güvenlik seçenekleri ve en iyi mobil deneyim için hassas katı halli sabit disk sürücüsüne sahip olan HP satışa sunuluyor.

18 milimetreden az inceliğe sahip ve son derece ince 33.8 cm (13.3) diyagonal high-definition (HD)2 BrightView ekrana sahip olan Folio13, 1.49 kg ağırlığıyla kullanıcılarına rahatlık sağlıyor.

Uzun ömürlü 1000 devir bataryasıyla, sürekli hareket halindeki çalışanların evlerinden işlerine ve işlerinden evlerine giderken yanlarında kolaylıkla taşıyabilmeleri için 9,5 saate kadar çalışma olanağı sağlıyor.

HP Folio13, düşük ışığa sahip ortamlarda çalışan hareket halindeki kullanıcılar için arkadan aydınlatmalı bir klavye içermektedir. RJ-45 ve USB 3.0 başta olmak üzere eksiksiz portlar, kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgileri bağlamaları için bir esneklik sağlamaktadır.

HP Folio13 ayrıca hızlı yanıt süreleri ve arttırılmış güvenilirlik için 128 GB depolama alanına sahip bir katı halli sürücü (SSD) içermektedir.

Ek özellikler arasında, daha parlak ve net HD görüntüler için HP TrueVision HD2 Webcam ve Dolby Advanced Audio bulunmaktadır.

Fiyatlandırma ve mevcudiyet

HP Folio13, 1.299 USD + KDV ile belirli Teknosa mağazalarında satışta.