5 bine yaklaşan nüfusuyla boyundan büyük işler başaran İsabeyli Belediyesi, adeta bir şirket gibi yönetiliyor. İsabeyli’de iki dönemdir Belediye Başkanlığını yürüten Bekir Kuvvet Erim, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden birini tüm Türkiye’ye yansıttıklarını kaydetti.
Göreve geldiği günden bu yana hizmet esaslı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini belirten Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, ilkelerinin temiz yönetim, hedeflerinin ise yaşanabilir bir İsabeyli meydana getirmek olduğunu söyledi. AK Parti’nin gücünü milletten aldığını kaydeden Erim, “Türkiye belediyecilik anlayışını AK Parti’den öğrendi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef ve vizyon doğrultusunda halktan aldığımızı yine halka veriyoruz. İsabeyli’nin dünü ve bugünü ortada. Yaptıklarımız, yarınlarımızın teminatıdır. Biz hiçkimseye yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Milletten aldığımız yetkiyi, yine millete hizmetkarlık yaparak yerine getiriyoruz. Allah’a çok şükür bugün hiçbir kurum ya da kuruluşa bir kuruş dahi borcumuz yok. Çalışanın hakkını alın teri kurumadan ödüyoruz. Kapım vatandaşa her zaman açık. Biz İsabeyli’yi birlikte yönetiyor, birlikte güzelleştiriyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarım benden daha fazla emek harcıyor. Tek bir amacımız var; İsabeyli huzur ve kaliteli yaşamın adresi olacak. İş yapmış olmak için yatırım yapmıyoruz. Seçmen belediye’yi bize adam gibi idare etmek için teslim etti. Göz boyamak, şirin görünmek için hizmet üretmiyoruz. Ne gerekiyorsa onu yapıyoruz” şeklinde konuştu.
2011 yılını 21 milyon 967 bin TL gelirle kapattıklarının altını çizen İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, “İş bilenin kılıç kuşananın” diyerek, belediyeyi bir şirket mantığıyla idare ettiklerini ifade etti. Her şeyi devletten bekleme zamanının AK Parti döneminde sona erdiğini savunan Erim, “Vatandaş çalışanla çalışmayanı çok iyi ayırt ediyor” diyerek sözlerine son verdi.