Şahan Gökbakar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a “Recep İvedik işte odur, bakıyorum cuk oturmuş” diye gönderme yapan CHP Genel Başkanı Deniz

Hemen ardından da iki siyasetçiye televizyon ekranından meydan okudu.
Merakla beklenen “Recep İvedik 2” filmi, rekora koşuyor. Üç haftada 4 milyon 50 bin kişinin izlediği bu filmin, 4.5 milyon izleyici ile "tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi" olan ilk “Recep ıvedik”in rekorunu kırması bekleniyor.

O şaka beni yaktı

Şahan Gökbakar"ın, “Recep ıvedik başbakan olacak mı?” sorusuna verdiği “Zaten şu anda başbakan! Davos"da Recep İvedik de Başbakan ne yaptıysa aynısını yapardı” yanıtı, Deniz Baykal"a ilham kaynağı oldu. Ve Baykal bu yanıttan yola çıkıp “Recep İvedik işte odur, bakıyorum cuk oturmuş” diyerek Erdoğan"a göndermede bulundu. Bu sözler üzerine adı siyaset gündeminin ilk sırasına oturan Gökbakar ise önceki gün konuk olduğu Star TV Ana Haber Bülteni"nde Baykal"a “Yaktın beni” diye seslendi.

Playstation maçı

Gökbakar, sözlerine şöyle devam etti: “Seçim arifesindeyiz, haliyle ortam gergin... Ayrıca Baykal ve Erdoğan"ın birbirleriyle ciddi çekişmeleri var. şimdi beni de bu çekişmenin içine kattılar. Ama ben kolay lokma değilim. Buradan, sizin aracılığınızla iki liderimize de "hodri meydan" diyorum. Tüplü, plazma, LCD fark etmez, istedikleri televizyonda gelsinler karşıma, Playstation maçı yapalım. Yürekleri varsa çıksınlar karşıma...”

Uğur Dündar, yayın sırasında İstanbul"un çeşitli yerlerinde bastırılan Recep İvedik paralarını gösterince, çok şaşıran Gökbakar, “Bir yaşıma daha girdim” dedi.


HÜRRİYET