'İKONCAN' olarak tanınan ve Nurettin Hasman ile 7 yıllık ilişkisini bir ay önce noktalayan Eda Taşpınar, milli sörfçü Türkiye Şampiyonu Bora Kozanoğlu ile evlilik kararı aldığını açıkladı. İkili haklarında çıkan dedikoduları daha önce redderken, artık aşklarını saklamadı hatta, "Evlilik kararı aldıklarını" duyurdu.

Amcası Adnan Taşpınar'ın Alaçatı'daki El Beso adını verdiği restoranın tanıtım işlerine yardım ettiğini, gündüzleri ise yaz sezonu boyunca sörf dersleri aldığını belirten Eda Taşpınar, "Bora'dan sörf dersleri alırken aramızda aşk dedikodusu çıkmış olsa da, daha önceden hiç tanışmıyorduk. Bu zaman diliminde çok iyi arkadaş olduk. Her yerde bunu söylüyorduk. Son üç gün içinde ise arkadaşlık ilişki boyutuna geçti. Birbirimize aşık olarak evlilik planları yapmaya başladık" dedi.

Hayatının aşkını bulduğunu belirten Bora Kozanoğlu ise, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Herşey bir anda oldu. Aşkın süresi ve zamanı olmaz. İki gün, bir gün, bir saat, iki saat. Eda ile evlenme kararı aldık. Ailelerimize açıkladık. Evlilik planları yapıyoruz ve evleneceğiz" diye konuştu. / DHA