Nazilli'de meydana gelen trafik kazasında hızını alamayan otomobil, kahvehaneye daldı. Denizli-Aydın Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, şoför dahil olmak üzere kimsenin burnunun kanamaması teselli oldu.
Edinilen bilgiye göre Denizli yönünden Aydın istikametine gitmekte olan Sebahattin Işık (46) yönetimindeki 09 NL 212 plakalı özel otomobil, Polis Meslek Yüksek Okulu Kavşağı'na geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı köşede bulunan kahvehaneye daldı. Yüksek kaldırıma çıktıktan sonra kahvehanenin içerisinde bulunan ilk masanın yanında, alt geçit merdivenine takılarak duran araç, muhtemel bir faciayı önledi. O sırada kahvede 30'dan fazla müşteri olduğu belirtilirken, kahvehane müşterileri
olaya tepki gösterdi. Sürekli aynı yerde aynı kazaların olduğunu belirten işyeri sahipleri, yetkililerin kavşakta sık yaşanan bu soruna çözüm bulmasını istedi. Olayda burnu bile kanamayan sürücü Sabahattin Işık, kurtulduğuna ve kimseye bir zarar veremediğini sevindi. Olay yerine gelen ambulansla gözaltına alınmak üzere Adnan Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Sürücü Işık'ın ilk ifadesinde kendisinin yeşil ışıkta geçmek üzereyken plakasını tespit edemediği bir aracın ışık ihlali yaparak karşıya geçmeye çalıştığını, bu nedenle araca çarpmamak için direksiyonu sağa kırdığını ve kahvehaneye girdiğini söyledi. Olaydan sonra kahvehane müşterileri şaşkınlıkla kaza yapan aracı seyrederek, çaylarını yudumlamaları dikkati çekti.