Ancak Doğan, park halindeki bir kamyonete arkadan çarptı. Ağır yaralanan Doğan öldü.

Tekirdağ"da motosikletiyle hız yapan 2 çocuk babası belediye işçisi Levent Doğan (37), park halindeki kamyonete çarptı. Ağır yaralanan Doğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Belediye mezbahasında işçi olarak çalışan Levent Doğan, önceki gün akşam saatlerinde kendisi gibi motosiklet tutkunu olan 6 arkadaşıyla birlikte 100. Yıl Mahallesi"nde trafik yoğunluğu olmayan caddede kendi aralarında yarış düzenledi.

Yarışa katılan Levent Doğan, yol kenarında park halindeki Hurşehit Sarı"ya ait kamyonete çarptı. Motosikletinden yola savrulan Levent Doğan ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi"nde hayatını kaybetti.

Kamyoneti fark etmedi

Hastaneye gelen arkadaşları, kendi aralarında yarış düzenlediklerini, bu sırada Levent Doğan"ın kullandığı motosikletin park halindeki kamyonete çarptığını söyledi. Kazadan sonra ifadesine başvurulan kamyonetin sahibi Hurşehit Sarı, park ederek ailesini beklediği sırada şehir merkezinden gelen motosikletin gelip arkadan çarptığını söyledi. Görgü tanıkları 2 motosikletin yarış yaptıklarını, önde olan Levent Doğan"ın emniyet şeridinde park halinde olan kamyoneti fark etmeyerek çarptığını ifade etti./milliyet