Edinilen bilgiye göre; devriye görevini yerine getirmekte ola polis ekipleri motosikletin üzerinde büyük ekran bir LCD televizyonu taşımakta olan ve şüpheli hareketler sergileyen iki kişiyi takibe aldı. Bir süre sonra şahıslara dur ihtarında bulunan polis ekiplerinin fark eden şüpheliler televizyonu yolun kenarına atarak kaçmaya başladı. Yapılan takip sonucu N.G. isimli şüpheli yakalanırken, ismi belirlenemeyen diğer şüpheli kaçmayı başardı.

Yapılan inceleme sonucunda televizyonun bir kahvehaneden gerçekleşen hırsızlık olayında çalındığı tespit edildi. İşyeri sahibine ulaşılmasının ardından kahvehanede inceleme yapan polis ekipleri şüphelilerin havalandırma boşluğundan içerisi girdiğini; televizyon ile birlikte aralarında ses sistemi ve projeksiyon cihazının da bulunduğu yaklaşık 5 bin TL değerindeki malzemenin çalındığını belirledi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan N.G., ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilirken, diğer şüphelinin yakalanması için araştırma başlatıldı. Şüphelilerin kullandığı ve polis ekipleri tarafından yakalanan tescilsiz motosiklette trafikten men edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.