Edinilen bilgiye gör, Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık"ın muhtarlık binasının yan tarafında bulunan ve içerisinde Muhtar Bahri Aşık"a ait elektronik aletlerin yer aldığı barakaya giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler barakda bulunan çok sayıda elektronik parçayı çalarken, şüpheliler yine aynı anda muhtarlığın yanında bulunan esnaf Selim Aka"ya ait seramik dükkanına da girerek seramik parçaları çaldıkları öğrenildi.

Hırsızlık olayını camın kırılmasından sonra fark ettiğini belirten Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, “Muhtarlığımın yan tarafından bulunan ve elektronik eşyalarımı koyduğum barakaya hırsız girmiş. Bende Pazartesi günü farkına vardım. Barakanın camını kırarak içeri girmişler. İçeriden 1 adet Sony kamera, 2 tane göz kamera olarak adlandırılan kamera, kamera flaşı ve 1 adet dürbün almışlar. İçerisini dağıtmışlar. Zararım 3 Bin TL civarında… Daha öncede bu yere hırsızlar girmişti. Bu işi yapan kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Aynı gece işyeri soyulan Esnaf Selim Aka ise “Benim dükkânımın ilk önce camını kırmışlar, içeri giremeyince kapının kilidini zorlayıp girmişler. Yaptığımız ve satılığa çıkardığımız vazoları çalmışlar. Zararım ise 500 TL civarında… Bir an önce bu hırsızların yakalanmasını istiyorum” dedi.