Merkez Çukurova İlçesi’nin 100’üncü Yıl Mahallesi’nde, geçen cumartesi günü iddiaya göre 3 eve giren 28 yaşındaki Adil Gamga, kardeşi 23 yaşındaki Mehmet Gamga ve 19 yaşındaki Engin Sarıkamış, fırın, su sebili, fön makinesi ve çatal- kaşık takımları çaldı.

Eşyaları taşırken, şüphelilerden biri farkında olmadan olay yerinde cep telefonunu düşürdü. Çaldıkları eşyalardan bir kısmını satan şüpheliler, kalan malzemeler için müşteri aramaya başladı. Hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan ekipler, olay yerinde cep telefonunu buldu.


Cep telefonunun hırsızlara ait olduğunu tahmin eden polis, sahibini bulmak için de yapılan cihazdaki görüşme kayıtlarını ve son aranan numaraları incelemeye aldı. ’Annem’ adıyla kayıtlı olan telefon numarasını arayıp, "Biz bu telefonu bulduk, sahibi kim? Getirip teslim etmek istiyoruz" diyen polis, Engin Sarıkamış’a ait olduğunu belirledi. Engin Sarıkamış ile Adil ve Mehmet Gamga kardeşler, operasyonla yakalandı. Şüphelilerin evlerinde arama yapan polis ekipleri, 100’üncü Yıl Mahallesi’ndeki evlerden çaldıkları malzemelerin bir kısmını ele geçirdi.

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı