AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın ve ilçesi İncirliova'da çok sayıda market hırsızlığına karıştıkları belirlenen 2'sinin yaşı 18'den küçük 3 kişi, son işlerinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı.

Meşrutiyet Mahallesi, Endüstri Caddesi'ndeki Üzeyir Dağın'ın işlettiği markete, önceki gün saat 23.00 sıralarında hırsız girdiğini fark edenler, durumu 155 Polis İmdat ihbar hattına bildirdi. Harekete geçen polis, kapısını tornavida ile zorlayarak girdikleri marketten hırsızlık yaptıkları belirlenen B.E. (20), S.S. (17) ve A.Ş.'yi (16) suçüstü yakaladı. Yaşı küçük olan S.S ve A.Ş., Çocuk Şube'ye teslim edildi. Şüphelilerin polisteki sorgularından 11'i İncirliova İlçesi'nde olmak üzere toplam 18 marketten hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Şüphelilerin gösterdikleri yerlerden, bu marketlerden çalındığı belirlenen sigaradan gıda maddesine kadar pek çok ürün ele geçirildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.E., tutuklandı. Yaşı küçük olan diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.(Cem ULUCAN)