Hırsızlık, bu sabah Şahin’in işyerine gelmesiyle ortaya çıktı. İşyerinde inceleme yapan polis ekipleri, hırsızların önce güvenlik kameralarının ve alarmın kablolarını kestiklerini, kapının da zorlanarak açıldığını tespit etti. İşyerinin kasasındaki bin dolar ve 7 bin lirayı alan hırsızların, kaçarken güvenlik kameralarının yanısıra görüntülerin kaydedildiği bilgisayar kasalarını da yanlarında götürdükleri belirlendi. İşyeri sahibi Şahin şunları söyledi: 

"Geceyarısı girilmiş. Hırsızlar profesyonelce çalışmış. İlk önce güvenlik kamerası kablolarını kesmişler. Daha sonra da iş yerinin alarmını etkisiz hale getirmişler. Kimliklerinin tespit edilmesini önlemek için de iş yerindeki en önemli iki güvenlik kamerasını da kırıp almışlar. İkinci katta olan ve 6 metre yükseklikte bulanan yönetim ofisimize çıkarak ofis camlarını kırıp hiç umulmadık yere koyduğumuz çelik kasayı bulup açmışlar içerisinde bulunan bin dolar ve 7 bin lira parayı almışlar.
 
Kasa içerisinde bulunan çok sayıdaki çek ve senetlerimizi etrafa saçmışlar. Son teknoloji ile donattığımız iş yerindeki güvenlik sistemini ezip geçen hırsızların profesyonelce çalıştığı belli. 200 metrekarelik ofisimizi didik didikk aramışlar." Polis, işyerinde parmak izi çalışması yaparak çevre dükkanların güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)