A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Viyana-Türkiye-Almanya arasında mekik dokuyacak.

Hollandalı hoca, Viyana"da Rapid Wien-Beşiktaş maçını izleyecek. Daha sonra İstanbul"a gelip Fenerbahçe-Gençlerbirliği"ni takip edecek. Son olarak Almanya"da Nuri Şahin-Hamit Altıntop düelosunu büyüteç altına alacak.

A Milli Takım"ın teknik patronu Guus Hiddink, 8 Ekim"deki Almanya maçı öncesi millilerin son durumunu görmek için harekete geçti. Hollandalı çalıştırıcı yarın Avusturya"ya gidip Beşiktaş"ın Avrupa Ligi"ndeki rakibi Rapid Wien ile oynadığı karşılaşmayı izleyecek. Burada Mehmet Aurelio, İbrahim Toraman, Necip, İsmail Köybaşı ve kaleci Hakan"ı gözlem altına alacak.

Ayrıca R.Wien"de oynayan Avusturya Ümit Milli Takım oyuncusu Tanju Kayhan"ı da görme fırsatı yakalayacak. Aynı takımdaki Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan"ın, Avusturya için mücadele ettiği için Ay- Yıldızlı formayı giyme şansları bulunmuyor. Hiddink, Avusturya dönüşü cumartesi İstanbul"da G.Birliği karşısında F.Bahçeli millileri gözlem altına alacak. Kaleci Volkan, Emre ve Gökhan Gönül"ün son durumunu görme fırsatı yakalayacak. Kurt teknik adamın son durağı ise Almanya olacak. Hiddink, pazar günü Nuri Şahin ile Hamit Altıntop"u karşı karşıya getiren B.Dortmund-B.Münih karşılaşmasını takip edecek.

TOPAL"A DAVET GİDİYOR

Öte yandan Kazakistan ve Belçika maçlarında "pas" geçilen Mehmet Topal"a bu kez davet gidecek. Hiddink, Bursa-Valencia maçında izleyip beğendiği yıldız ön liberoyu yeniden aday kadroya çağıracak. Topal, La Liga"da Valencia formasıyla çıktığı son maçta S.Gijon"a karşı 1 gol atmıştı.

Habertürk