A Milli Takımın eski hocası Guus Hiddink, Rus Anzhi Mahaçkala takımından yıllık 15 milyon euro istedi. Rus milyarder Süleyman Kerimov'un yıllık 9 milyon euroluk teklifini yetersiz bulan Hollandalı teknik adam, 15 milyon euroda direniyor. 
 
Kerimov'un Anzhi klübünü devralmasının ardından adeta baharını yaşayan takımda teknik direktör arayışları sürüyor. Rus basınında birçok ünlü hocanın ismi geçse de, 65 yaşındaki Hollandalı Guus Hiddink ile pazarlık yapıldığı ileri sürülüyor. Kulüpten bir yetkilinin verdiği bilgiye göre, 9 milyon euroluk teklifi az bulan Hiddink, zengin iş adamından 15 milyon istiyor. Sovsport haber sitesi, bunun üzerine Anzhi yönetiminin ünlü teknik direktörden vazgeçtiğini iddia etti. Sebebini ise Hiddink'in Rusya ve Türkiye milli takımlarında yaşadığı başarısızlığa bağladı. 
 
Aday listesinde yer alan diğer bir isim ise İtalyan hoca Fabio Capello. İngiltere Milli Takımı'yla 2012 yılında anlaşması bitecek olan Capello'nun geçtiğimiz günlerde Moskova'ya gelmesi bu iddiaları pekiştirdi. Ünlü hoca, Rusya ziyaretini 'sıradan' olarak nitelendirse de, basında yer alan haberlere göre Capello Anzhi ile görüşme yapıyor. 
 
Arsene Wenger ve Didier Deschamp, Rus kulübü ile ismi anılan diğer teknik direktörler. Anzhi Mahaçkala, Samuel Eto'o, Roberto Carlos ve Yuri Zhirkov gibi oyuncuları yüksek bedelle kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması ve başarılı sonuçlar elde edebilmesi için Rus milyarder cömertçe para harcamaya devam ediyor.