Eski TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, "Bu yola baş koyan bizlerin hizmet aşkını hiçbir çete, hiç kimse engelleyemeyecek, durmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.


TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, daha fazla demokrasi için çalıştıklarını belirterek, "Bu yola başkoyan bizlerin hizmet aşkını hiçbir çete engelleyemez" dedi.
AK Parti Demirci İlçe Başkanlığı'na, Mustafa Eraydın seçildi.


Partinin Demirci ilçe kongresi, Demirci Şehir Sineması Kültür Salonu'nda yapıldı.


Kongreye, eski TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin ve partililer katıldı.


Arınç, yaptığı konuşmada, iktidara geldikleri günden bu yana tüm halka aynı mesafede ve eşit olarak yaklaştıklarını ve herhangi bir ayrım yapmadıklarını söyledi.


Arınç, şunları kaydetti:


'İktidarda olduğumuz sürece bu böyle devam edecek. Daha fazla demokrasi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyiyi ve en güzeli vermek için gayretimizi ve gücümüzü bu yönde kullanıyoruz. İktidarımız döneminde bizi göndermek için çeteler kurup, bu anlamda altı defa girişimler yapıldığını öğreniyoruz. Ama bu yola baş koyan bizlerin hizmet aşkını hiçbir çete, hiç kimse engelleyemeyecek, durmadan yolumuza devam edeceğiz.'


Tek listeyle girilen seçimlerde, 139 oyun 137'sini alarak Mustafa Eraydın ilçe başkanı seçildi.