Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen 'Saba Tümer İle Bugün'ün dünkü konuğu Bülent Ersoy'du. Katıldığı programlarda her zaman farklı bir dekorasyon yaratan Diva, bu sefer de evinden getirdiği mum, şamdan, sehpa, vazo, çiçek, kase, uğur melekleri gibi eşyaları stüdyonun dekorunun arasına yerleştirtti. Gülben Ergen, Sibel Can, Nur Yerlitaş ve Gülşen canlı yayına telefonla bağlanarak Diva'ya olan sevgilerini dile getirdi. Tüm samimiyetiyle yüreğini Saba Tümer'e açan Ersoy, aşklarını ve aile hayatını anlatırken, ekran başındaki ve stüdyodaki seyircilere duygulu anlar yaşattı. Ersoy, sevgilileriyle olan ilişkisini de şu sözlerle anlattı: Odamızın kapısı kapandığında, perdeler çekildiğinde partnerimle çok yakın olamıyorum. Atılımı karşıdan bekliyorum, 'Günaydın' bile diyemiyorum. Her erkek kadınını bıcır bıcır ister. Ben hiç bıcırık değilim. Kendimi kasıyorum.
 
ANCAK TOPRAĞINI TUTABİLDİM
DİVA'nın Hülya Avşar'la arasındaki gerginlik de canlı yayında son buldu. Bülent Ersoy, Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar'ın ölmeden önce kendisini son kez görme isteğini yerine getirmemiş ve Avşar kızı da bunun üzerine, 'Allah cezasını versin, inşallah ölür' demişti. Hülya Avşar'la ilgili olayı dile getiren Diva, 'Lanet olsun bana, arkadaşım Emral'ın elini tutamadım ama gidip toprağını tuttum. Cenazeye gitseydim beni oradan atarlardı' dedi. Bunun üzerine Hülya Avşar, 'Onu çok seviyorum. Gözümde bir kez daha büyüdü' şeklinde bir mesaj atarak aradaki buzları eritti.
 
Alıngan ve zorum
DAHA önce 2 kere evlendiğini ama bu konuda başarılı olamadığını söyleyen Bülent Ersoy, bir daha evlenmek istemediğini ifade etti. Parmağındaki alyansın bir manasının bulunmadığını söyleyen Ersoy, 'Ben zorum, alınganım. Üfleseniz zatürree olurum. Ben bile benimle yapamazdım' dedi.
 
Ben rezilim, İbrahim'e gitmeliydim
İBRAHİM Tatlıses'i hastanede ziyaret etmediği için eleştirilen Diva, iddialara son noktayı koydu. Tatlıses'in sağlık durumunu telefonla öğrendiğini söyleyen Ersoy, 'Ben rezilim, İbrahim'e gitmem gerekirdi. Star olmak, günahsız olmak demek değildir. Kendi cezamı kendim kesiyorum; İbrahim yüzüme tükürse haklıdır' dedi. Bu sözler üzerine Tatlıses, 'Onun kalbinin yüzde ellisinin beni sevdiğini bilirim. Gelip gelmemesi önemli değil. Ona olan sevgimi Bülent bilir. Çok büyük, yüce insan. Kalbimdeki yerini yine kazandı' şeklinde bir not gönderdi.