Daha önce Estetik Kredi ile estetik operasyonları kredilendiren Este World, şimdi de 'Herşey Dahil Estetik' paketlerini piyasaya sürdü. Bu paketlerde bir çok estetik operasyon bir arada sunuluyor.

2 bin 600 TL"den 15 bin 750 TL fiyat aralıklarında değişen paketlerden birini alanlar birçok estetik hizmetinden aynı anda ve ortalama yüzde 25 indirimli yararlanmış olacak.

Este World Başhekimi Uzm. Dr. Servet Terziler, 'Herşey Dahil Estetik' paketinin estetik dünyasında bir ilk olduğunu ve bu paketlere büyük ilgi olacağını söyledi. Terziler, şöyle konuştu :

"Bu paketler ile herşeyden önce bu ekonomik daralmada hastalarımız çok büyük tasarruf sağlamış olacaklar. Çünkü bu hizmetleri tek tek alsalar karşılarına ciddi rakamlar çıkacak. Ama bunları bir paket halinde alınca çok daha uygun bütçelerle sorunlarından kurtulmuş olacaklar. Türkiye"de ve Dünyada bu bir ilk. Herşey dahil tatil gibi düşündük her şey dahil estetik hizmetini uygulamaya koyduk. İsteyenler paketlerdeki hizmet türünü birbirine eş bir başka estetik operasyonla değiştirebilecekler."

Sunulan paketlerde liposuction"dan burun ameliyatına, meme büyütmeden meme küçültmeye, botoks"tan dolguya, ozon terapiden bitene kadar lazer epilasyona, saç ekiminden karın germeye, yüz germeden göz altı torbalarını aldırmaya, gıdı düzeltmeden kaz ayağı yok etmeye kadar daha bir çok farklı alanda estetik hizmetleri yer alıyor.

Hürriyet