ASİAD"ın yeni yönetimini AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve AYTO Yönetim Kurulu Üyesi M. Alp Alpargun, Mehmet Özgen, Selim Sır ve Hakan Kaya"nın ağırlarken; ziyarete ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Menzilci, Başkanvekili Abdülkerim Tikbaş, Başkan Yardımcıları Kemal Uşaklı, ve Mehmet Şirin Tunç ile yönetim kurulu üyeleri Zafer Çamlıca, Mehmet Bağcı ile dernek sekreteri Ali Akkurt katıldı.

Yeni göreve seçilen ASİAD yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, odalarda ve derneklerde yapılan görevlerin gönüllülük esasına dayandığını bunun içinde özveri ve fedakarlıklarla yerine getirilmesi gerektiğini, dernekler ve iş adamı dernekleri iş hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade ederek “Hepimiz in ortak hedefi Aydınımız için çalışmak, Aydınımızın hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır. Bunun içinde hepimiz üzerimize düşen görevleri yapacağız. Bende sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
ASİAD Başkanı Semih Menzilci de, derneğin çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi vererek, bundan sonraki çalışmalarda ortak hareket edilmesinin faydalı olacağını belirtti./iha