Grubu'nda deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan sarı-lacivertliler, Tokatspor maçı için ilk çalışmasını yaptı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de yer alan futbolcular, laktat testlerinde belirlenen yorgunluk düzeyine göre, her futbolcu ayrı tempoda olmak üzere, nabız ölçen kardio saatleriyle takımdan ayrı koşu yaptılar.

Diğer futbolcular ise antrenör Ayhan Tumani yönetiminde üst sahada topla yapılan koordinasyon çalışmalarının ardından, çift kale maç oynadı.

Sarı-lacivertliler çift kale maçın ardından büyük sahaya inerek bir süre koşup antrenmanı tamamladı.

Dinlenme çalışmalarını tesislerde sürdüren kaleci Volkan Demirel, Dos Santos ve Özer antrenmana katılmazken, izinli olan Emre de çalışmada yer almadı.

Çift kale maçın ardından yapılan koşuya Semih katılmazken, temposu düşük olan Güiza, antrenman sonundaki koşuyu en geride tamamladı.

MAÇIN ADAMI BÜTÜN TAKIM

Antrenör Roland Koch antrenman öncesi takıma yaptığı konuşmada, 2010 yılında yaptıkları ilk maçı kazanmaları nedeniyle futbolcuları tebrik etti.

Koch, Eskişehirspor karşısında ortaya konulan performans sonunda, teknik heyetin bütün takımı maçın adamı seçtiğini futbolculara bildirdi. Bunun üzerine futbolcular birbirlerini kucaklayıp şakalaşırken, futbolculara şeker ve çikolata dağıtıldı.

Öte yandan, daha önce 14 Ocak'ta başlayıp 21 Ocak'ta sona ereceği açıklanan Antalya kampının 19 Ocak'ta tamamlanacağı bildirildi./HT