Beşiktaş'ın Süper Lig'in 22. haftasında dün akşam oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçının ardından Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin soyunma odasında futbolcuları ile konuşmadığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın oyuncuları ile derbi maçının değerlendirmesini karşılaşmanın ardından yenilen yemekte yaptığı belirtildi.

Siyah Beyazlı takım mücadele sonrası Nevzat Demir Tesisleri yerine, maçtan bir gece önce kamp yapılan otele giderken, burada yenilen yemekte Denizli'nin oyuncuklarına moral vermeye çalıştığı kaydedildi.

Yenilen yemek sırasında oyuncularının moralinin oldukça bozuk olduğunu gören Denizli, sessiz bir şekilde yenilen yemeği "Herkes kafasını kaldırsın" sözü ile yarıda kestiği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın futbolcularına kaybedilen 2 puanın üzücü olduğunu ama herkesin dünyanın sonu gelmiş gibi davranmasının anlamsız olduğunu dile getirdiği kaydedildi.

Denizli'nin oyuncularına şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Bu akşam çok ihtiyacımız olan iki puanı kaybettik. Ancak kaybedilenin sadece iki puan olarak kalması lazım. Şimdi size bakıyorum ve sanki ligin son maçını oynamış ve mağlup olmuş gibi davranıyorsunuz. Kaybedilen iki puanı telafi edebiliriz ama bu maçın ardından her şey bitmiş gibi davranırsak, çıkışı olamayan bir yola girmiş oluruz. Önümüzde 13 maç ve toplayacağımız 39 puan var. Bu puanları kazanacak olanlar sizlerisiniz. Yarın herkes kafasını toplasın ve kendine gelsin. Salı sabahı lige yeni başlayacak bir takımın heyecanını sizlerde görmek istiyorum. Herkes kafasını kaldırsın ve yarın sabah bu maçı unutmuş olsun". DHA