Kişilerin Arkadaşlarından bile sır gibi sakladıkları eğitim!!

Çin'den gelen bardaklar, kendiliğinden ısıtmalı terlikler, Afrika'ya gönderilen battaniyeler... Katılımcıların elektronik cihazlardan bio-dizel makinesine kadar birbirinden ilginç ürünlerin yer aldığı stantlarla karşılandığı eğitim salonları...

İlk başta ne olduğunu anlamakta zorlandığınız bu yer aslında Amerika merkezli bir okul ve burada internet aracılığıyla ticaret yapmanın incelikleri öğretiliyor.

İnterneti kullanarak ticaret yapmanın, iç ve dış piyasada kazanmanın yollarını öğreten, kişilerin laptoplarını iş makinesine çeviren, cazip iş fikirleri ve fırsatlar sunan Yorktrade Uluslar arası İnternet Ticareti Okulları'ndan bahsediyoruz.

Yorktrade'in en büyük farkı katılımcıların yeni ürün ve pazarlar bularak gerek kendi işlerini gerekse çalıştıkları şirketleri ileriye götürebilmeleri...

Yorktrade eğitimlerinde katılımcılar, gerçek şirketlerle gerçek ticaret yaparak adım atıyor. Dünyanın en büyük ve karmaşık sitelerinden en küçüğüne kadar internette alım satım yapabilir hale geliyorlar.

Mezunların en büyük farkı da informasyona ulaşabilme teknikleri dersinde normal kişilerin ulaşamayacakları bilgilere ulaşarak hızlı al –sat yapabilmeleri, mezunların piyasaya yeni çıkacak ürünleri dahi piyasaya çıkmadan bulabilmeleri , onların ticarette veya çalıştıkları firmaların satış güçlerinde çok önem ve fark yaratmakta.

20 yıldır bu işi yapanlar bile aranan veya satılmak istenen ürün konusunda bir Yorktrade mezunu kadar piyasaya hakim olmadığı görülmekte.Yeni bilgilerle donatılmış Yorktrade öğrencisi adeta bir navigasyon gibi çalışmakta ve internette istediği ürünü ve bilgiye çok hızlı bir şekilde ulaşabilmekte .



PATRONLAR BU MEZUNLARIN PEŞİNDE!
Yorktrade'in sunduğu programla katılımcılar internet ile her türlü ticaretin, sıfırdan son satış noktasına kadar alım-satım yapmanın, internette brokerlık, sermayesiz ticari aracılık yaparak para kazanmanın tekniklerini ve tiyolarını uygulamalı olarak öğreniyor.


YORKTRADE MEZUNLARI NEDEN TERCİH EDİLİYOR?
En büyük farkları firmaların ne istediğini bilen öğrenci yetiştirmek .

Programlarında piyasada ne varsa o kuralları önde tutan okul bu eğitim sistemi sayesinde firmalarında göz bebeği olmuş. YORKTRADE sertifikasını gören firmaların , bu mezunları piyasa şartlarının üstünde bir maaşla işe aldıklarıda biliniyor.

- YORKTRADE, şirketinin Merkezi Newyork"ta. Başarılı öğrencilerini başta Amerika olmak üzere yurtiçinde veya yurtdışında uluslararası firmalara yerleştiriyor.

- Türkiye'de 24870 mezun veren YORKTRADE; İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara başta olmak üzere
bireysel, kurumsal ve vip (gizli egitim) olarak 3 özel program verdi.

Program sonunda T.C.Başbakanlık onaylı ve uluslararası geçerliği olan sertifika sahibi olunuyor.
- Yorktrade'in eğitmen kadrosunda iş dünyasının profesyonel isimleri yer alıyor.

Kimler katılabilir
-Kurumsal şirketlere korkmadan başvurarak çalışmayı hedefleyenler
- Kendi işini kurmayı hedefleyenler

Eğitim Noktalarını ve ücretlendirme hakkında bilgi almak isteyenler kurumun
yorktrade.net adresinden ulaşabilir.