Aydın Poliesevi"nde düzenlenen iftara Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Uğur Özcan, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Müftüsü Hıdır Bayrak, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, DSİ 21. Bölge Müdürü Halil İbrahim İndap, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Sevil Esin ile şehit ve gazi ailelerinin yakınları katıldı.

İftar yemeği öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Vali Hüseyin Avni Coş, şehit ve gazilerin yakınlarını ile tek tek tokalaşarak, onlarla uzun süre sohbet etti.
İftar yemeğinde konuşan Vali Coş, “Şehit ve gazi yakınlarımızla beraber olduk, onlarla aynı sofrayı paylaştık Vatanımızı koruyan can veren, kan veren şehit ve gazi yakınlarımıza bu vesileyle devlet olarak millet olarak onlara şükranlarımızı ifade ettik. Bütün Aydınlı hemşerilerim adına onlara iyi dileklerimizi, her zaman onların hizmetinde ve emrinde olduğumuzu ifade etmeye çalıştık. Şehit yakınlarımızla ve gazilerimizle her zaman birlikteyiz, Valiliğimiz ve Valiliğimize bağlı bütün birimler Şehitlerimizin ve gazilerimizin emrinde ve hizmetindedir. Bu akşamda mütevazı sofrayı paylaştık, elbette bizler onların yanlarında olduğumuzu ifade etmek için bu bir göstergeydi, bunu da gerçekleştirdik. Böylesine güzel bir gecede birlikteliğimizi pekiştirmede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.