Kuşadası"nın önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kuşadası Gençlik Derneği(KUGED), bir ilköğretim okuluna kütüphane kazandırmak amacıyla “ Eğitim ve Gelecek İçin Bir Adım “ sloganıyla yardım gecesi düzenliyor.
KUGED tarafından, Kuşadası Rahime Bilici İlköğretim Okulu"nun kütüphanesi destek amacıyla gerçekleştirilecek olan yardım gecesi 28 Haziran tarihinde Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli havuz başında düzenlenecek.
KUGED Başkanı Avukat Behçet Alp, dernek olarak eğitimin gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, bu amaçla Kuşadası Rahime Bilici İlköğretim Okulu"nun kütüphane yapımını üstlendiklerini söyledi. 28 Haziran"da düzenleyecekleri geceden elde edilecek tüm gelirin kütüphane yapımına aktarılacağını kaydeden KUGED Başkanı Behçet Alp, “ Kütüphane yapımı için organize ettiğimiz yardım gecemize tüm kesimlerden destek bekliyoruz. Herkesten, eğitim ve gelecek için bir adım atmasını bekliyoruz. Gecemizde Gurgula isimli müzik grubu da bir konser verecek. Biletlerimiz Bilim Sanat Kitabevi, Pastacı ve dernek üyelerimizden temin edilebilir “ dedi.