12 Haziran seçimleri için geri sayım sürerken, liderler Türkiye’yi arşınmalaya devam ediyor. İl il gezip günde 2-3 miting yapmak zorunda kalan liderler, bu yorucu tempoya dayanabilmek için yediklerine ve içtiklerine her zamankinden daha çok dikkat etmek zorunda.
 
ERDOĞAN’IN ALTIN ÇİLEK TUTKUSU
 
Başbakan Tayyip Erdoğan, sadece seçim döneminde değil, bayramlardaki birkaç günlük tatilller dışında hep hareket halinde. Bu yoğun tempoya nasıl dayandığı ise geçen yıl İstanbul Tarabya’da girdiği bir kuruyemişçiden bir kilo “altın çilek” satın alınca ortaya çıktı. Erdoğan’ın sağlığını borçlu olduğu Altın çilek, dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesi olarak biliniyor. Kilo vermeden, kan dolaşımına kadar bir çok hastalığa iyi geliyor. Erdoğan’ın ikinci doğal dopingi ise kestane balı. Başbakan’ın düzenli olarak, ılık su içine bir tatlı kaşığı kestane balı karıştırıp içtiği öğrenildi
 
KILIÇDAROĞLU KURU ÜZÜMSÜZ YAPAMIYOR
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yorucu seçim temposuna kuru üzüm ve kayısı ile hazırlanıyor. Referandum döneminde 3.5 kilo kaybettiğini itiraf eden Kılıçdaroğlu, güne doyurucu bir kahvaltı ile başlamaya özen gösteriyor. CHP?lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğün yemeklerine ilaveten kuru üzüm ve kayısıyı hiç ihmal etmiyor.
 
Türkiye