25 yıldır medya sektöründe önemli işlere imza atmış olan yapımcı Tarkan Yıldırım ve Forx5 Şirketler Grubu Başkanı İrfan Demir'in önderliğinde "Her Eve Sağlık" ekibi, sıra dışı bir başarıya imza attı.

"8. Avrasya Ödülleri"nde Sibel Çakı ile Tayfun Hancılar'ın sunduğu "Her Eve Sağlık" ve Mehmet Toprak'ın Sibel Çakı'ya eşlik ettiği "Her Eve Sağlık Hafta Sonu" programları, "En İyi Sağlık Programı" ödülüne layık görüldü.

Sibel Çakı 20 yılı aşkın habercilik ve sunuculuk deneyimi, Okan Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Tayfun Hancılar ile Genel Cerrahi Uzmanı Mehmet Toprak da engin bilgileriyle "Her Eve Sağlık"ın 28 günlük yayın hayatında ödüllere kavuşmasına vesile oldular.

"Her eve hem güneş hem de doktor girecek" sloganıyla yola çıkan ekibin yanı sıra uzman doktorların görüşleriyle önemli başarılara doğru emin adımlarla ilerliyor "Her Eve Sağlık" programı.

"Her Eve Sağlık" ekibi, başarının tesadüflerle yakalanmadığını biliyor ve işi şansa bırakmadıklarını, bir ay dolmadan kazandıkları ödüllerle göstermeye başladılar. Yolları hep açık olsun…