Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı, Antalya Karatay Lisesi Hentbol takımını ilk yarısı 8-14 geçen maçın ikinci yarısında taktiksel değişiklikler sayesinde 28-20 gibi farklı bir skorla yendi. Alınan galibiyet ile hentbol takımının morali yerine gelirken, ikinci yarıda attığı 20 sayı ve yediği 6 sayı ile rakip takımların da dikkatini çeken bir oyun sergilediler.
2-4 Şubat arasında Nazilli Rıdvan Dilmen Spor Tesislerinde oynanan Grup müsabakalarının ilk gününde İzmir Kara Gücü 24 – Nazilli Belediyespor 44, Antalya Karatay Lisesi 24 – İzmir Bornova Bld. 43, Denizli Bozyurt SK 43 – İzmir Bornova Bld. 55, İzmir Kara Gücü 22 – Antalya Karatay Lisesi 34, Nazilli Belediyespor 28 – Antalya Karatay Lisesi 20 ve Denizli Bozyurt SK 20 – İzmir Kara Gücü 26 skorları ile oynanan maçlarda Nazilli Belediyespor ve İzmir Bornova Bld. aldıkları galibiyet ve güzel oyunlarla grup favorisi olarak gösterildi.

Kulüplü Gençler Erkekler Nazilli Grubunda mücadele eden takımlarının gruptan çıkacağına inandığını söyleyen Takım Antrenörü Lokman Akaya, “Sporcularımız çok genç fakat yetenekli oyuncular. Bugün gördüğümüz sonuçta bizden fiziksel olarak daha güçlü olan Karatay Lisesine ilk yarıda 6 sayılık fark ile yeniliyorduk. İlk yarıda yaptığımız hataları ve ikinci yarıda yapmamız gerekenleri kendilerine anlattım. Çocuklarım çok istekli ve çevik bu da bizi herkesten iyi kılıyor. İkinci yarıda çocuklarımızın hızlı ve taktiksel oyunları ile Karatay Lisesine 20 sayı atarak yendik. Grup müsabakalarında çok büyük bir avantaj elde ettiğimize inanıyorum. Denizli Bozyurt Spor Kulübünü yendiğimiz zaman gruptan çıkmayı kesinleştireceğiz. İzmir Bornova maçı ise final maçı olacak” dedi.