Alt yapı yöneticisi Halim Aydın ise olayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli"ye ilettiklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ"ın alt yapısı futbolcu üretmeye devam ediyor. Barcelona"nın Muhammed Demirci"ye, Manchester City"nin Batuhan"a kanca atmasından sonra şimdi de İngilizler, siyah beyazlı kulüple yakın temasa geçti.

PAF ve U-17 Milli Takımı"nda oynayan Orhan Gülle"ye Aston Villa talip oldu. Gülle"yi uzun zamandan bu yana istatistikçilerine izlettiren Ada temsilcisi, 1992 doğumlu yıldız adayının alınması konusunda karar verdi. Yapılan takip sonucu elde edilen rapor teknik direktör O"Neil"a sunuldu.

Sürpriz gelişme

Orhan Gülle"nin mutlaka alınması konusunda ısrar edilmesi sonrası Aston Villa Kulübü, Beşiktaş Yönetimi"ne faks çekerek bu oyuncu ile ilgilendiklerini, futbol yaşamının yanı sıra eğitimine kadar her türlü sorumluluklarını üstleneceklerini belirttiler.

Faksı alan alt yapı yöneticisi Halim Aydın ve teknik direktör Mehmet Ekşi konuyla ilgilenirken, olayı yönetim kuruluna ve Mustafa Denizli"ye ilettiklerini söyledi.

İngilizlerin geleceğin Frank Lampard"ı olarak gösterdiği Orhan Gülle"nin çok yönlü özellikleri bulunduğunu belirten Aydın, "Orhan Gülle U-17 Milli Takım formasını uzun süredir giyiyor.

Gurur duyduk

Sadece İngilizler değil, Türkiye"den de birçok takımın onu transfer listesine aldı. Aston Villa Kulübü, Orhan Gülle ve babası Bekir Gülle"yi uçak ve otel biletleri ile tüm masraflarını üstlendiklerini belirten faksı yollayarak İngiltere"ye davet etmelerinden gurur duyduk" dedi.


HÜRRİYET