Ligtv'nin internet sitesinin haberine göre; Polat'ın yıldız futbolcuya, "Öncelikle seni tebrik ediyorum. Mükemmel oynadın. Ancak bu genç yaşında sana verdiğimiz sorumluğun,Galatasaray kaptanlığının gereklerini yerine getirmelisin. Hakem kararlarına itiraz etme. Arkadaşların tatsız diyaloglara girerlerse kaptan olarak onlara engel ol. Maçın sonunda sahaya girmen de hoş değildi. Bu takımın hem kaptanı, hem de yıldızısın, diğer arkadaşlarına örnek olmanı bekliyoruz. Herkes seni futbolun nedeniyle konuşmalı" dediği öğrenildi.

Gaziantep dönüşü havaalanında Teknik Direktör Frank Rijkaard'ı da kutlayan Polat'ın, ' Lige Gaziantep gibi zorluk derecesi yüksek olan deplasmanda galibiyet ile başlamak çok önemli ilk 30 dakika oynanan futbol gayet olumlu. yeni bir hoca, yeni bir sistem, yeni oyuncular zamanla bu takım oturacak ve büyük işlere imza atıcak. Buna canı gönülden inanıyorum''dedi.

Polat, olumlu transferler yaptıklarını belirtirken, bunun örneği olarak da Gaziantep deplasmanında takımı destekleyen taraftarları gösterdi. Galatasaray Başkanı, "Taraftarlarımız büyük heyecan duymalı ki, böylesine bir deplasmana koşarak geldiler ve bizi desteklediler" dedi.

Teknik Direktör Rijkaard'ın ise futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "İlk 20 dakika mükemmeldik. Ancak sonrası için aynı yorumu yapamıyorum. Daha çok farklı öne geçsek bile rehavete kapılmamalıyız. Yoksa sonucu ağır olur. Kontrasyonunuzu hiç bir zaman kaybetmemelisiniz" dediği öğrenildi.

Milliyet