İşte 10 etkili yol...

Sıkı göğüsler ve güzel kollar için bu 10 egzersizi deneyin

 

/ 11

Yıldızları yakalama egzersizi

 Yıldızları yakalama egzersizi

Bu ısınma egzersizidir, sırtınızı güçlendirmeye ve duruşunuzu düzeltmeye yardımcı olur. Egzersiz tekniği: Düz durun, başınızı geriye doğru bükün. Sanki yıldızları topluyormuş gibi kollarınızı havaya kaldırın elinizi yumruk yapın.

/ 11

Fil egzersizi

 Fil egzersizi

Bu egzersiz, sırt ve boynu güçlendirmeye yardımcı olduğu gibi göğüs kaslarını gevşetmeye yardımcı olur. Egzersiz tekniği: Bacaklarınızı omuz genişliğinden ayırın ve vücudunuzu öne doğru bükün. Sırtınızın konumunu kontrol edin - zemine paralel olmalıdır. Kollarınızı rahatlatın ve aşağı indirin, ardından geriye doğru sola ve sağa doğru sallayın, aynı zamanda geriye doğru yürümeye çalışın.

/ 11

Kobra egzersizi

Kobra egzersizi

'Cobra' üst bedeninizi güçlendirir. Deneyimsiz bir kişinin bu egzersizi gerçekleştirmesi zor görünebilir, ancak zamanla bu hareket daha da kolaylaşacaktır. Egzersiz tekniği: Karın aşağı uzanın. Ellerinizi başınızın arkasına koyun. Vücudunuzun üst kısmını ve başınızı kaldırın. Başınızı kaldırırken dirseklerinizi yanlara doğru tutmaya çalışın.

/ 11

Tenis topu egzersizi

Tenis topu egzersizi

Bu egzersiz bu setin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir ve göğüs kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur. Egzersiz tekniği: Ayaklarınızı düz, bacaklarınız kalça genişliğinde olacak şekilde dik durun. Bir tenis topu alın ve avuçlarınız arasında göğsünüzün seviyesine yerleştirin. Kollarınızı birbirine doğru itin, tenis topunu sıkın ve daha sonra dirseklerinizi yanlara doğru tutarak gevşeyin.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA