Ay Yıldızlılar dondurucu soğukta iki kez yenik duruma düştü. Tuncay'la 408 dakika sonra özel maçta gol buldu, Tümer'le skoru eşitledi.

2008 Avrupa Şampiyonası Finallerine hazırlanan A Milli Takım, Beyaz Rusya ile deplasmanda yaptığı özel karşılaşmada sahadan 2-2 berabere ayrıldı. 5 özel maçtır kazanamayan ay-yıldızlılar, dünkü beraberlikle galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Maçın 26. dakikasında Nihat'ın yaklaşık 30 metreden attığı sert şutta top yan ağlarda kaldı. 28. dakikada Tuncay, kaleci Zhevnov ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı. 35. dakikada Kutuzov, Hakan Balta'dan sıyrılırken şutun attı, direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. 38. dakikada bu kez Tuncay ceza alanına girerken topa çok sert vurdu ve skoru eşitledi: 1-1.

TÜMER GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

İkinci yarıya milli takım iki değişiklikle başladı. Oyuna dahil olan Mevlüt, ikinci yarıdaki ilk tehlikeli atağı 53. dakikada yaşattı. Belars ceza sahasına giren Mevlüt'ün sert şutu az farkla auta çıktı. 65. dakikada defansın arkasına seken topla buluşan Gleb, skoru Belarus lehine 2-1 yaptı. Karşılaşmanın 69. dakikasında Nihat'ın sert şutu kaleciden sekti kaleye yönelen topu defans son anda çizgiden çıkartarak tehlikeyi önledi. 67. dakikada oyuna dahil olan Tümer Metin, 71. dakikada penaltı noktası üzerinde düzgün bir vuruş yaparak skora bir kez daha denge getirdi: 2-2. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi yapılan özel maçtan yine galibiyet çıkmadı.