Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği, Söke Belediyesi köpek barınağı yararına yemek düzenledi. Hayvan ve doğa dostlarının destek verdiği yemek Kuşadası Sözer Otel’de gerçekleştirildi. Yemeğe Söke dernek yönetim kurulunun yanı sıra Kuşadalı Hayvan ve Doğa Dostları’da destek verirken; katılanlar arasında Söke Belediyesi Sağlık işleri Müdürü Veteriner Hekim Barış Değer, Söke Belediyesi Veteriner Hekimi Arif Eyiol, Sağlık İşleri Memuru Adil Ceylan’da katıldı.
Gecenin açılışında konuşma yapan Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Şahver Özergin yemeğe katılarak sokak hayvanları ve Söke Belediyesi köpek barınağına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Dernek Başkanı Şahver Özergin, dernek olarak hayvanlar ve doğa için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.
Söke Doğa ve Hayvan Dostları Derneği’nin desteklerini her zaman hissettiklerini belirten Söke Belediyesi Sağlık işleri Müdürü Veteriner Hekim Barış Değer ise; “Türkiye’de örnek olmuş bir barınağımız var. Bunu sağlamak için çok çaba sarf ettik. Bu çabalara katkı sağlayan tüm hayvan ve doğa gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin destekleri bizlere güç vermektedir” dedi.
Slayt gösterisi ve müzikli eğlencenin yer aldığı gecede Türkiye Sirki’nden bir grup gösterileri geceye renk kattı. Yemeğin sonunda Sökeli esnafların katkılarıyla birde çekiliş heyecanı yaşandı.