EMNİYETE SIĞINDI

Konseri öncesi öğle saatlerinde Nazilli"ye gelen ünlü rockçı Haluk Levent, gün boyu bir araya geldiği hayranlarıyla sohbet etti. Konser alanında kendisi bekleyen öğrenciler ile buluşan Levent, yoğun bir coşku seli ile karşılandı. Nazilli"de karşılaştığı manzara karşısında eski üniversite günlerini hatırladığını söyleyen Haluk Levent, öğrencilerle bol-bol resim çektirdi ve hayranlarını konsere davet etti.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı konser alanında yüzlerce kişi Haluk Levent"in sahne almasını bekledi. Haluk Levent"ten önce sahne alan Hakan ile yaklaşık 500 kişi keyifli zaman geçirdi. Coşkulu tezahüratlarla sahne alan Levent, birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarını coşturdu. Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan seyirci topluğunun arasında çevredeki bir çok ilden gelenlerin olduğu öğrenildi. Hiç ara vermeden uzun süre konsere devam eden Haluk Levent sponsorlarına tek-tek teşekkür ederek temennilerde bulundu.
Konser sırasında oluşan bir taşkınlığı güvenliğini sağlayan şirket yetkileri olay büyümeden yerinde ve etkili müdahalesi ile sona erdirdi. Konser kesilmeden yapılan müdahalenin ardından Haluk Levent tarafları şarkılarıyla neşelendirdi. Toplumsal olaylara birçok kez değinen Haluk Levent öğrencilere de birçok öğüt verdi. Konser alanında tüm gençler kendinden geçerken konser geç saatlere kadar devam etti.