Yapılan yeniliklerle birlikte AB normlarında sağlık hizmeti verdiklerini belirten Başhekim Erçin Özgören, hastanenin yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Hastanenin yenilen bekleme salonunda düzenlenen törenle hastane binasının yenilenmesine katkı sağlayan 22 ayrı kurum ve kuruluşun yardımsever temsilcisine teşekkür plaketi verildi.
Akşam saatlerinde Aydın Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Bekleme Salonu"nda düzenlenen törene Aydın Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, İl Sağlık Müdürü Hüsnü Tırpancı, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı ve AK Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Şevket Kaya, Aydın Ticaret Odası Başkanı Mustafa Baştuğ, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve AK Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Pekgüzel, yine AK parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Ancın Collection Sahibi Mustaf Ancın"ın eşi Eser Ancın ve hayırsever vatandaşlar katıldı.
Törende hastanede yapılan yeniliklerle ilgili davetlilere bilgiler veren Aydın Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastlıkları Hastanesi Başhekimi Erçin Özgören, “Sağlıklı nesiller ve mutlu aileler için; Hastanemizden hizmet alan tüm hastalara yasal şartlar çerçevesinde, çağdaş tıbbın gereklerini kullanarak, eğitimli ve güler yüzlü personelle kesintisiz, hızlı, güvenilir, hasa mahremiyetine saygılı sağlık hizmeti sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini artırarak kalite yönetim sistemini iyileştirmek kalite politikamız oldu. Yaptığımız çalışmalarla başarı ve memnuniyeti yakaladık. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Hastanede 15 kadın doğum uzmanı, 6 çocuk hastalıkları uzmanı ile hizmet verildiğini kaydeden Özgören, hastaların hastaneden memnun ayrılmasının kendileri için en büyük sevinç kaynağı olduğunu söyledi.
Aydın Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu da başarılı çalışmalarından dolayı hastane yönetimine, katkılarından dolayı da hayırseverlere teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından hastanenin yenilenmesine maddi katkı sağlayan 22 kurum ve kuruluşun temsilcisine yardımlarından dolayı teşekkür plaketi verildi.