Didim Devlet Hastanesinde 1 adet Ameliyat Masasının tüm masraflarını karşılayarak bağışta bulunan Hatice Döner"e hastane yönetimi tarafından plaket verilerek onurlandırıldı. Başhekimlik makamında düzenlenen törende konuşan Didim Devlet Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar Hastanelerinde 3 adet Ameliyat masası olduğunu ve birinin teknolojik anlamda biraz yetersiz olduğunu kaydederek, “Bu kapsamda hastanemizde tedavi gören Hatice Öner hastaneye bağış yapmak istediğini söyledi. Biz de bu durumu izah ettik ve bize bu şekilde bir bağışta bulunarak katkı sağladı. Bizde hastanemizin Enfeksiyon Hastalıkları polikliniğine hayırseverimizin adını verdik. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kaplan ise hayırsevere teşekkür ederek, “Umarım bu yeni ameliyat masamızda tedavi olacakların duaları sizinle olur. Sağlıklı şekilde tedavi olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.
Hayırsever Hatice Döner ise üst üste ameliyatlar yaşadığını ve 1 yık kemoterapi tedavisi de gördüğünü söyleyerek, “Oğlumda yürüme engelli; içimde de bu şekilde bir yardım yapmak geçiyordu. Nasip burasıymış. Hayırlısı olur” dileklerinde bulundu.
Konuşmaların ardından Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kaplan hayırsever Hatice Döner"e plaketini verdi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.