Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) tarafından Akdeniz İlçesi Karaduvar mahallesi'nde yaptırılan Atıksu Arıtma Tesisisi'nin açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, bir belediyenin temel hizmetinin belde halkına hizmet vermek olduğunu kaydetti.
Kılıçdaroğlu, "Anakent belediye başkanımız tekrar seçildi. Verdiği sözleri yerine getiriyor. Bu bölgenin en büyük arıtma tesisini yaptı. Mersin sahillerinde artık denize girebileceksiniz." diye konuştu.

Atıksu arıtma tesisinin önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Bu tesis önemli. Çünkü hep Mersin denince kirli denizi olan bir kent akla gelirdi. Bunu tarihe gömmek, bunu silmek çok önemli bir görevdir. O görevi anakent belediye başkanımız yerine getirdi." ifadesini kullandı.

İktidar patisi mensuplarının bir ara ağızlarından düşürmeden her konuşmanın ardından 'hayırlara vesile olsun' dediklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Şimdi korkudan bunu da söyleyemiyorlar. Bu da bizim bir başarımızdır. Hayırlı olsun demeyi bile dillerinin ucuna, akıllarına getiremeyenlerin o 'hayırlara vesile olsun' sözünü hangi amaçla kullandıkları daha iyi ortaya çıkıyor."

Hayırlı bir iş yaptıkları taktirde Türkiye'de değişimin önünü açacaklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı bir iş yaparsak Türkiye'de hakların ve özgürlüğün de önünü açacağız. Onun için mücadele ediyoruz. Bu hayırlı iş için emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

cİHAN