Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, "Samsunlular fırsat buldukça buradaki yaşlılarımızı ziyaret edip, hayır dualarını almalı" dedi
Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 60'a yakın yaşlının kaldığı Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Huzurevi ziyareti için Ramazan ayının anlamlı olduğunu dile getiren Demir, Samsunlulardan buraları ziyaret etmelerini istedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 60'a yakın yaşlının kaldığı Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Murat Günaydın tarafından karşılanan Demir, yaşlılarla tokalaşıp Ramazanlarını kutladı. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Demir, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yaşlıların tek tek istekleri olup olmadığını soran Demir, Huzurevi Müdürü Günaydın'da da bilgiler aldı.

DAHA İYİ YAŞAM STANDARDI

Ramazan ayının hem Türkiye'ye hem de tüm dünyaya barış, huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini dileyen Demir, "Allah tekrar tekrar bugünleri yaşamamıza vesile olsun. Bugün sizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almak istedir. Tüm Samsunluların yaşlılarımızı ziyaret etmelerini istiyorum. Ramazan gününde onların hayırlı dualarını almak bir fırsattır" dedi. Hükümetin yaşlılar ile ilgili yeni uygulamasından da bahseden Demir, "İsteyen yaşlılarımız kendi evlerinde de bakılabilecekler. Bu uygulama yakında hayata geçirilecek. Devletin sağladığı imkanlarla yaşlılarımıza daha iyi bir yaşam standardı sunacağız" dedi.